Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

2021. 07. 27. 13:09:41
Miért érdemes robotporszívót vennie egy kis lakásba?

A porszívózás sok energiát és időt igényel. Van azonban egy módja annak biztosítására, hogy ez egy egyszerűbb folyamat legyen, amely kevesebb erőfeszítést igényel. Ez robotporszívók használatával történik. A legtöbb ember szívesen befektet ebbe a készülékbe, mivel ez segít a porszívózással kapcsolatos feladatok gyors elvégzésében.

2021. 07. 25. 13:08:22
Hányszor kellene egy héten porszívóznia? A porszívó az egyik legjobb találmány, amelyet házlakó ember számára alkottak. Noha a padlón maradt kosz után nagy gondot okoz a takarítás, a porszívózás egyszerű és rugalmas. Szóval, milyen gyakran kell porszívózni ezeket a felületeket? Ittvan minden, amit tudnia kell a rendszeres porszívózásról és a szőnyegtisztításról.
2021. 07. 21. 14:17:28
 2021 Okos otthon trendjei | Intelligens otthoni kütyük

Az otthoni technológia lehetővé teszi, hogy az élettere gazdaságos, funkcionális és szórakoztató legyen. Az intelligens otthoni kütyük és eszközök csatlakozni tudnak az internethez, és asszisztensként segíthetnek a háztartási feladatok, például porszívózás, bevásárlás, főzés stb. elvégzésében.

2021. 07. 18. 12:04:22 DreameTech
 Hogyan kell elvégezni egy antibakteriális tisztítást a Dreame robotporszívókkal

Míg számtalan kórokozó található meg a környezetben, az antibakteriális padlótisztító segítségével könnyedén megtisztíthatja őket. A fertőtlenítőszerek a tisztítási gyakorlatot egy újabb szintre emelik, mivel megszüntetik az összes ilyen betegséget okozó mikroorganizmust.

Következésképpen segítenek megakadályozni a fertőző betegségek terjedését, amelyek egyébként pusztítást hagynának maguk után, ha elterjednének. Meg kell találnia a baktériumokat és a vírusokat egyaránt elpusztító mosószereket és tisztítószereket, hogy sikeres fertőtlenítő gyakorlatot végezhessen.

Ha a padlók fertőtlenítésének teljes körű módszerét keresi, akkor itt a legjobb módszer a padlók fertőtlenítésére a Dreame robotporszívókkal és könnyen megtalálható házi tisztítószerekkel.

2021. 07. 16. 11:46:00 DreameTech
8 tipp, ami segít a porszívója biztonsága megőrzésében A legtöbb ember bízik abban, hogy tudja, hogyan kell használni egy porszívót. Sajnos vannak íratlan szabályok, amelyeket be kell tartani. A porszívó helyes használata elengedhetetlen a balesetek megelőzéséhez, és a megfelelő takarítás biztosításához. Elektromos eszközként a porszívó különleges kezelhetőséggel rendelkezik, és ennek minden használónak tudatában lennie. Az alábbiakban olvashat néhány fontos tippet a könnyű, és biztonságos takarítás érdekében.
2021. 07. 14. 11:54:56 DreameTech
5 dolog, ami megölheti a porszívót

Az otthonunk takarítása a mindennapok egyik legfontosabb feladata. Különböző módszereket, technikákat alkalmazhatunk, és változtathatjuk az időt, mikor takarítunk, de egy biztos, hogy a padló porszívózására szükség van. A porszívó korántsem modern találmány. A 20. század elején találták fel, és azóta gyakorlatilag minden otthonba eljutott. A porszívók hatékonysága gyakran elfeledteti velünk, mit lehet és mit nem lehet velük tisztítani. Függetlenül attól, hogy gyakorlatilag mindent fel tud porszívózni, óvatosnak kell lennünk a porszívók használatakor. Nem mindent lehet felszipolyozni, és bizonyos dolgok akár még károsíthatják is a gépet, ezzel használhatatlanná téve azt. Cikkünkben átfogó útmutatót adunk arról, hogy mit lehet és mit nem lehet felszippantani, és miért kell a háztartásban lennie egy Dreame porszívónak.

2021. 06. 30. 15:15:28
Dreame V10 vs. V11 akkumulátoros porszívó A technológia számos innovációja befolyásolja a különböző iparágakat, mivel jobb megoldásokat és jobb eszközöket kínál. Az akkumulátorok fejlődésével nem csak okostelefonokban és laptopokban, hanem számos más eszközben is használhatjuk őket. A sok vezeték nélküli eszköz közül láthatjuk, hogy a vezetékek nélküli porszívó nagyon népszerűvé vált az elmúlt években. Emellett a gyártók gyakran mutatnak be továbbfejlesztett változatokat, amelyek nagyobb teljesítményűek és hosszabb élettartamú akkumulátorokkal rendelkeznek.
2021. 06. 23. 16:15:32
Jobb-e egy vezetéknélküli porszívó, mint egy vezetékes? A porszívók az irodai és otthoni takarítás elengedhetetlen elemei, mivel eltávolítják a törmeléket és a port. A porszívók feltalálása időt és energiát takarított meg, és megkönnyítette a tisztítást. A technológia fejlődésével a porszívók is hatékonyabbak lettek. 
2021. 06. 18. 13:17:21 DreameTech
A Dreame T20 újdonságai A Dreame T10 után bemutatkozik a T20-as modell, amely a V11 után lép az elődök nyomdokaiba.
2019. 11. 11. 10:58:17 DreameTech
A Dreame Bot L10 Pro legújabb funkciói A Dreame L10 Pro új funkciói lehetővé teszik, hogy kiemelkedjen a korábbi modellek közül. A modul lenyűgöző új technológiákkal rendelkezik, így ideális társ a házkörüli piperézésben. Így bárki számára, aki szeret folyamatosan tisztaságot tudni maga körül, ez lehet az ő robotporszívója.